понеделник, март 06, 2006

Un-pimp my ride

Сещам се за четири-пет реклами на Volkswagen, едната от които е оставила особено добро впечатление у мен, а именно онази, където двойните отметки върху списъка за проверка на возилата фино пресъздават логото на марката.
Новата серия спотове за Golf GTI обаче е толкова свежа, че просто автоматично започвам да се чекна като чичака в бяло и да въртя пръсти в g-style. Джърмън енджиниринг ин да хаус, я!

via pixeleye

4 коментара:

  1. Ко да кажа, GOLF GTI rlz, жалко, че се разделих с моя красавец, ама нищо, ще се върнем отново на марката и този път на 4. :).

    ОтговорИзтриване
  2. Хабер си нямам от количката, ама клипчетата ме изпълват така, щото малко ми остава да се засиля към най-близкия дилър за един брой.

    ОтговорИзтриване
  3. Ами мога много да ти говоря за нея, как нежно гали ушите ми като я вкарам на 1-ва, вдигне обороти и дръпна някой на кръстовището, после 2-ра - пак така, леко се доближаваш зад някой, буташ по-ниска скорост и го издухваш. Замечтах се за моята. :).

    ОтговорИзтриване
  4. Но чичката в бяло е много голям, хаха, с тоз акцент и мед. сестрата ми напомня за таз асистенката на кофтито доктор от Остин Пауърс.

    ОтговорИзтриване