вторник, март 14, 2006

Smash TV

Българският Vip Brother официално е факт. Евентуалните развръзки в Колибата:
"Влизам в Къщата, за да се наспя" - признава половинката от дует "Каризма" пред в. "Труд". Глуповатата Галя обаче не подозира, че сънят ще е последното нещо, което ще я споходи през четирите й седмици вътре. Още първата нощ ще бъде брутално изнасилена от Митьо Пищова, заемайки 26260-то място в неговия списък. Като минимална компенсация потърпевшата ще издере лицето на фешън-съименничката си, която ще почине от омерзение и масивна кръвозагуба. Периодично и далеч несъобразено със собственото й (не)разположение, в гащите на първата ще се вихри купон, на който ще бъде канено цялото селячество от мъжки пол, като Долния Дичо ще има честта по-често, понеже са заедно в бизнеса. Когато види това по телевизията, Малоумния Миро ще прекръсти неродения албум на дуета на "Апокалипсис", след което ще извърши ритуално самоубийство, забивайки китайски клечки за хранене в слепоочията си. Преди това ще отиде на солариум.
Дрисливия Денди и Дим Духов естествено ще се затлачат като разгонени лосове в ефир при първа възможност, при което ще сефтосат и ментажното канапе Armani, заливайки го с многомилионната си челяд. По-късно същото ще отнесе обилни количества от стомашните сокове на Кирливия Киро, който ще се отреже с евтин алкохол и собственоюмручно ще затрие Куция Константин пред очите на възлюбената му Рехава Райна, която впоследствие ще опъне на гладиатора в партия с Долния и Пищова под звуците на И това е любов. Последният, от завист към дебелия ланец на Кирливия и ревност заради Вонящата Виолета, която ще му пусне само три пъти срещу седемте за опонента му (в подивялото мяткане при последния от които ще се прости с десния си имплант), ще удуши и двамата с канап, след което ще одере труповете, за да пришие няколко нови парчета към къстъмайзнатото си яке от Paruchev, а с остатъка ще направи пенсионерски кебапчета за следващата си предизборна кампания.
Комплексираният от нереализираната си мечта да бъде певец Дим Духов ще отправи молба за помощ към Лигавата Лили и Висналата Весела, отказа на която ще приеме лично. В кулминацията на любовния екстаз между двете (предходен от солова акция на лолитката в сауната, включваща крак от маса и машинно масло), тихо стенещи край басейна, Дим ще връхлети и ще оплиска цялата Колиба в кръв, пребивайки ги до смърт с токчетата на леопардовите си обувки. Дрисливия няма да понесе този обрат в житейските принципи на партньора си и ще се прониже с бастунчето през задника, така че топката да излезе от за последно цитиращата му Оскар Уайлд уста.
Глуповатата за първи път ще прояви съобразителност и ще отрови Пищова със стрихнин в манджата, за закупуването на който ще се подложи на едноседмичен глад. Но тя ще оправдае и прякора си като по погрешка сипе малко от веществото и в собственото си ядене, мислейки, че е магическата подправка на Ути Бъчваров. (Той, дотогава кротко наблюдаващ пред малкия екран, ще бъде приведен под съдебна отговорност, а евтиният адвокат, който ще си наеме, ще го провали и автоматично ще го прати да сади бамбук в Белене.)
The final showdown ще бъде официално уговорен двубой с рапира между Долния Дичо и Дим Духов, при който последният тържествено ще се прекръсти на Петър Аст, наивно уповавайки се на едноименния светец. Верен на името си, Долния ще намаже с отровената кръв на паднали враг Пищова едно от оръжията, което по стечение на обстоятелствата ще попадне в ръцете на противника му и последното, което ще види, преди да започне да агонизира, ще бъде стилизирания пенис, който хомо-фехтовчикът ще изографиса на лявата му гръд.
Радостта на победителя в дуела ще продължи кратко. Изгубил душата и разума си в преследване на 50-те хилки, с които да си купи така желаната пневматична нокторезачка с камъни на Swarovski, той ще се засили към свитата в ъгъла Данайя - едва кретащата му полу-конкуренция -, но ще се спъне в трупа на произволен участник и с падането ще си направи своеобразна трахеотомия посредством заострената рапира, която ще изпусне.

В случай на извънсценарийно развитие под формата на оцелял участник (с изключение на детето, което обира кинтите) Колибата изненадващо ще се окаже умело маскиран pressure chamber, който неумолимо ще йонизира всяка мъждукаща клетка в обсега си.

3 коментара:

  1. Хаха ама шшш, ти така за мойта бъдеща-евентуална жена Райна тъй няя говориш. ;).

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/3/06 12:11

    ах, това беше мн добро! хахаха
    ще предам нататък! =)

    ОтговорИзтриване
  3. Сега забелязвам, че съвсем случайно и далеч незаслужено съм оставил фолкпевачицата жива. В такъв случай важи последният абзац; третата част на Cube наричаше това clean sweep >-)

    ОтговорИзтриване