понеделник, август 28, 2006

Жри тварь

Ебах ли ти майката, гад мръсна!

Шибаната муха, която откакто почна да захладнява и да вали тук (то това са обичайните атмосферни условия в Малкия Лондон, но нали ти плаках на рамото като беше друго) се засели в и без това малката ми квартира и ме тормози системно в продължение на... абе прекалено дълго беше, умря. Същата подписа смъртната си присъда тая сутрин, жужейки и кацайки непрестанно върху главата ми.

Пулверизирах я собственоръчно и най-позорно - в кенефа - с помощта на верния помощник в такива стресови мисии - навито на руло периодично издание, което в случая се оказа свръхбезинтересното списание на Techniker Krankenkasse. По ирония на съдбата изродът се размаза точно по бялото поленце с името и адреса ми.

Па се сетих за (втората част на) това ентри.

4 коментара:

  1. Много героизъм се крие зад привидно страхливата ти външност. :D.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/9/06 08:34

    Пхаххаа :) Битово... Приятелката ми така се разправя с количества хлебарки, купон голям...

    ОтговорИзтриване
  3. Оня ден докато на работа обядвахме с колегата една пчела (или оса, не я питах каква беше) се въртеше около тортата ми. Предупреждавах я около 10 мин да спре да се ебава и когато дойде време за десерта най-безцеремонно я атакувах с вилицата, както си беше върху тортата, което резултира в бракуването на 10% от последната. Завъртях чинийката и я показах на колегата, на който до този момент му беше адски забавно да гледа как се мъча да прогоня летящата гадина. Когато видя с каква професионална акуратност бях отделил главата от тялото, без да правя всичко на пихтия, той ме погледна опулен и в този момент приключи с яденето, оставяйки ме да премина с престъпна вглъбеност към тортата.

    ОтговорИзтриване
  4. Мангъров, усещам, че това е част от романа ти, която пасва на случката ;-)

    ОтговорИзтриване