петък, август 18, 2006

Recycle bin

Не ме питай защо съм буден по време, по което иначе къртя доволно и сънувам Фамке Янсен, в голяма схема съм се вкарал за днес. Въпросът е, че в момента стоя буден пряко сили и си търся занимание, за да не отнеса плувката. Реших да кача още малко боклуци, които съм напляскал през скучните дни от практиката.



Ултра куцото лого на фирмата, което просто плачеше за двете букви отпред. Освен друго са го изтапанили и пред сградата връз голяма бяла табела. Да си сложат това, викам.



Блед криейтив, базиран на what seems to be десетократно преснет постер на Street Fighter Alpha. Ако не по-добре, то поне по-евтино.



Тоя приятел изкопах нейде из дълбините на google images. Не помня сърч стринга, но си имаше име. Моментално беше мобилизиран от мистериозната алфа-пропаганда.



Зверовете, както зомбито от предния пост, почнах без грам идея, какво следва да излезе изпод изтръпналия ми пойнтер. Резултатът е нещо като бой в джунглата на невиждани хищници, наблюдаван след консумация на известна доза стимуланти.



Осланям се на известността му, както и на на пръв поглед незначителната, но иначе особено съществена разлика между fat и phat. Пример: Миси Елиът е fat, понеже е дебела и неприятна, phat e Лил Ким. (Също както phunky е доста по-фънки от funky, но да не дълбаем повече.)



Тук само пльокнах гръцката буква на листа пред Тинтин. Lame.



Предложих го за рекламно лице на фирмата. Не се прие. А Файнс беше толкова навит.

2 коментара:

  1. Каква е тази фирма?
    Иначе добри алтернативни предложения. :).

    ОтговорИзтриване
  2. Там правих пишман практиката тоя семестър. Не заслужават да ги линкна даже, ама айде от мен да мине.

    ОтговорИзтриване