четвъртък, септември 14, 2006

Reverse engineering

Преди мача Барселона-Левски, който по думите на разбиращите ми от футбол познати е завършил с неочаквано прилична голова разлика, с един от последните обмисляхме нетрадиционни тактики за опазване на вратата на българския отбор.

След изчерпателен брейнсторминг по темата стигнахме до нещо, което по-късно беше наречено 'увисване'. Идеята се състои в следното: единадесетте играчи ссами вратарчето се хващат с две ръце за напречната греда и висват като човечета от джаги равномерно по цялата дължина на вратата. Доколко правоъгълната площ ще бъде покрита и съответно предпазена, зависи от височината, теглото и не на последно място - от силата на захвата на играчите.

О Б Я В А

Кастинг за футболен отбор!

Набират се индивиди от мъжки пол със следните данни:
  • >180 cm
  • > 85 kg
  • железни китки
Капитанът е вече избран.

3 коментара:

  1. АХАХААХ, какъв железен захват ще има Джакс. Ама си забравил да споменеш за какво точно им трябва захвата, а именно да са стабилни и да не мръдват при боцанките в тях. :). Стабилни да са...ай няя казвам как точно.

    ОтговорИзтриване
  2. Дори ръст от 180 е недостатъчен, ще имги набутат по земя.

    Имам по-добро предложение - девет играча увисват по въпросния начин, а двама лягат долу по дължината на вратата :)

    ОтговорИзтриване
  3. @olaf: Е що ве, кажи си: кон на лед да ги чука, да не мърдат, нали ;-)

    @cx: Не съм се запознал с размерите на вратата, но предложението ми изглежда разумно. От друга страна ако се намерят някви баскетболисти там, все ще покрият височината, мисля си...

    ОтговорИзтриване