вторник, май 30, 2006

Linus Loves you

Че я и аз да имплантирам нещо от тубата, викам.Изборът не е случаен. Ако се кефиш на Mylo - шотландския пич, който от близо две години ти обяснява, че motherfucker's gonna drop the pressure -, несъмнено ще одобриш и мейтовете му в Breastfed. Преди наскоро попадналия ми дебютен албум Stage Invader бях слушал само VH1, както и ремикса им на Big Time на Dada Life. И двете продукции са ужасно добри, а първата, която е включена и в албума, е толкова uplifting, щото - както казах наскоро - да ми е умряло любимото кученце, пак би ме вдигнала.

Стилът на Linus Loves силно напомня именития им колега, но има повече помоему романтични залитания, както личи и от клипчето по-горе. Музиката (без вокал) от същото ще откриеш в албума под името The Terrace. Основният семпъл в парчето е от едноименната песен на Stevie Nicks: на харда ми от години се мъдри един Stand Back, в което някой си Pure Polly Esther също го е приложил. (Видеото пък веднага свързах с това към Days Go By на Dirty Vegas, където онзи злощастен френд танцува в същия стил пред закусвалнята, за да си върне любимата.)
Впрочем, сефте разбирам, че Sam Obernik е тая сладурана от клипа. Когато същата пееше It Just Won't Do за Tim Deluxe на волейболното игрище с онези невероятни грим, очила и дупе, мислех, че въпросното име е на някой ударил рамо в продукцията пич.

А, нали знаеш, че и аз мога да танцувам така 8-)

4 коментара:

 1. Много готина песничка, а мадамата също е N1. :).

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен1/6/06 15:41

  Ich kann zwar kein Wort lesen, aber als Gegenleistung zu dem Comment auf meiner Seite, lass ich auch mal einen da! ;)

  ОтговорИзтриване
 3. Анонимен9/6/06 14:51

  Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
  »

  ОтговорИзтриване
 4. Анонимен22/7/06 07:34

  Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
  »

  ОтговорИзтриване