сряда, март 08, 2006

Who the f**k is Alice?

Писнало ми е от офертите на немските интернет провайдъри. В моя недоверчив стил прекарах доста дълго време, избирайки такъв за себе си. 40-те евро на месец определено не са оптимален вариант, но на фона на алчния телеком и всички останали доставчици, зависими от него, изглеждат повече от приемливи.
Покрай промоциите на Payback, точките от които се трупат толкова бавно на картата ми, че сигурно едва на смъртния си одър ще мога да ги осребря под формата на нещо не по-добро от неръждаема солница, попаднах на поредните телефон/интернет-тарикати, прикрити зад многозначителното Alice DSL. Предполагам, че мацката, която са си избрали да раздухва червени балончета и да опъва алени ленти около Айфеловата кула, Колизеума, Бранденбургската врата и други световни забележителности от страниците на официалния им сайт, няма нищо общо с дейността на фирмата, но е удобно да канализирам мислите си именно към нея, възприемайки я като събирателен образ. Накратко: Алис е кучка. Долна кучка. Алис се чука с теб, а като заспиш, те ограбва и си заминава.
Защото как иначе да си обясня факта, че върху най-важните данни от ценовата листа на услугите се е изопнала една от панделките, с която гореспоменатата предлагам да се обеси, така щото гледането на боб, колко аджеба ще ти струва всичко, се оказва доста по-информативно? За сметка на това виждаш безпроблемно цените на грандиозни опции като Deluxe (то хич не си пише, че е kostenlos само при 6000, ама не, ние знаем по-добре - я да теглим още една червена джезга през страницата), PingExpress и Web-to-Go!, които и без това никога няма да поръчаш. Всичко по-нататък е свързано с кирийките около телефонния ти пост, който хоумзоната на О2 почти напълно обезсмисля, но освен Kabel Deutschland никой не пуска нет без тел. Отделно имаш, разбира се, един тон Kleingedrucktes с различни уточнения и условности, макар че той си присъства редовно в обявите и на другите ISP-та.
Та, какво казваш, Алис - искаш да се оженя за теб? Eat my Arcor, biatch!

1 коментар:

  1. Тя е ентведър на смъртен одър...на безсмъртен! ХАХАХА РОФЛ!

    ОтговорИзтриване