събота, юни 10, 2006

Loseamp

Програмата с ламата. Der Audio-Player schlechthin. Съмнявам се да липсва на щайгата ти, още повече - да не си чувал за него.
Честно казано, не ползвам и половината от функциите му, дори с удоволствие бих си сложил Lite версията, ако имаше media library. Едно от главните му предимства е, че е лекичък и пере успешно дори на слаби машини. В тоя смисъл прокълнатата версия 3 беше такъв провал, че създателите преминаха направо на 5, опитвайки се да забравят онова нечовешко 20-секундно зареждане на плеъра. От петицата нямах оплаквания.

Вчера обаче гадинката се обади за софтуерен ъпдейт, който точно тогава нямах желание да правя и отказах. Е, оттам нататък ампчето почна да се държи точно като заклеймената тройка. Пускам аудио-файл - то сече не, ами оре, човече, компютърът висва като нали-знайш-кво и аз почвам да се изнервям като Фолка, когато борави с Audacity.
Не чактисвам каква може да е логиката на пичовете от Nullsoft да въртят такива номера, все пак програмката и без това е безплатна, обаче ще ъпдейтна час по-скоро, защото това се не трае.

1 коментар:

  1. Та аз от колко време усилено отказвам да ъпдейтвам и никак не се оплаквам от скоростта на зареждане. Не знам защо е това при теб.

    ОтговорИзтриване