събота, май 06, 2006

Ad-ult

FileMP3 винаги са се издържали от реклами, но от едно известно време насам последните навлязоха в най-пропадналата, макар и сигурно атрактивна за някои, сфера на онлайн-запознанствата. И то поне да беше нещо сериозно, ами я виж за какво става дума.



Далеч съм от мисълта, че ще избереш второто предложение, щом си читател на тоя блог. Аз лично като я видях, ми се обърна стомахът. Тая беззъба бабура е не на 40, а на 140, поне половината от които ще да е прекарала на магистралата. Не знам що решиха, че съм в Офенбах, но толкова по-добре за мен.
Сега обърни внимание на първата кака отдясно. Хваща окото, нали? Еми докато другите три никой не ги знае къде се подвизават, аз ти гарантирам, че тая не само не е помирисвала Хесен, но и няма никаква представа, че са я изтипосали тук. Просто защото госпожицата е US порноактриса и не се ебе за без пари - нещо, което най-вероятно търсиш, щом точиш лиги по таквиз оферти.

1 коментар:

  1. Хаха, втората определено е атрактивна колкото два чима. Но главната снимка на страницата на таз порно актриса...мммм...знам ли. Доста ще ми се върти в главата сега.

    ОтговорИзтриване