понеделник, януари 30, 2006

Дядо Секс

Ха! Тъкмо преди малко официално повиших нивото на общата си култура с неоценимото знание за личността Франц Едер. Михаел от курса ми, родом от Заарланд (да, по дяволите, единично "s" пред гласна се чете "з" на немски, престанете с тоя Саарбрюкен!), ме светна за тази магнетична фигура от родното му място, която след многобройни успехи в бодибилдинга, се почувствала призвана да отпере едно долнопробно порно, и то не къде да е, а в собственото си фитнес студио. Така под безпрецедентно иновативното заглавие "Exzesse im Fitnesscenter" излязъл един от най-жалките продукти на този раздел в развлекателната индустрия.
Това, заради което вече щях да пусна малко в гащите от смях, беше, че при заснемането тоз образ си е плякнал изкуствен порно-мустак (който освен другото частично се отлепя и е на косъм да падне в разгара на цялата диващина), ЗА ДА НЕ ГО ПОЗНАЯТ ХОРАТА!!! Как да кажа... дори щраус, заровил глава в пясъка, има по-голям шанс да остане инкогнито. Разпознава го не само жена му, но и цял Заарланд. От първото - развод (о, изненада), от второто - вечна памет в сърцата и умовете на значителен брой младежи от провинцията.
Други бонуси са петте реплики на кръст, които културистът превърта по време на изявата си, както и безцеремонните наставления на оператора в ефир. За повече, виж това.

1 коментар: