четвъртък, декември 06, 2007

Elektröcity

Един от недостатъците на малък град като Триер е недостигът и дори липсата на качествени електронни партита. На разположение са две-трите месечно housemoves вечери във Forum, на които ако ще и Свен Вет да дойде, пак няма да стане яко по простата причина, че клетката на маймуните във Варненския зоопарк е по-голяма от дискотеката. От същото естество, само още по-тежък, е проблемът и на Down Under, в който иначе наистина гостуват добри имена.

Всичко останало е студентска свинщина (не, че не съм участвал и в нея де).

Предвид тия факти, с колегата Райхард сме повече от нетърпеливи да употребим билетите си за следното:Тук аз директно признавам, че Hell беше притегателната сила и се очертава като основна атракция във фестивала. Другите представляващи интерес изпълнители са Richard Bartz, T. Raumschmiere и Teenage Bad Girl, макар че жиците на последните двама (т.е. трима - tbg са двама души) не са ми съвсем по вкуса.

Локацията, както може би се вижда, не е Триер, а сравнително недалечното херцогство на име Люксембург. Билетът за вход важи и за градския транспорт, което е чудесно.

1 коментар:

  1. "Билетът за вход важи и за градския транспорт, което е чудесно."

    Пхах, искам и у нас да е така. :)

    ОтговорИзтриване